Trajković na čelu JUMKA?

Lokalne vesti - Četvrtak 23.06.2016 - 17:07

Dosadašnji izvršni direktor za finansije “Jumka” iz Vranja Branislav Trajković mogao bi uskoro biti pvi čovek te kompanije, saznaje OK Radio.

Jumko uskoro dobija novog direktora FOTO OK Radio Jumko uskoro dobija novog direktora FOTO OK Radio

Prema informacijama koje nezvanično stižu iz “Jumka”, na Trajkovića se najozbiljnije računa nakon imenovanja dosadašnjeg generalnog direktora te firme Gorana Đorđevića na mesto direktora gradskog Vodovoda.

U „Jumku“ se o pitanju imenovanja novog generalnog direktora još nije zvanično razgovaralo, kaže za OK Radio predsednik Nadzornog odbora kompanije Branislav Popović.

- Zainteresovanih ima, jer firma radi, za razliku od pre dve godine, kada gotovo niko nije hteo da se prihvati tog posla.

Najverovatnije će novi direktor biti neko iz redova sadašnjeg menadžmenta, ali ćemo definitivnu odluku doneti ovih dana na sednici Nadzornog odbora
– odgovara Popović.

Nadzorni odbor će izabrati vršioca dužnosti generalnog direktora, koji će biti na toj funkciji do raspisivanja javnog oglasa za trajnije rešenje.

Trenutno u „Jumku“ najuže rukovodstvo čini četvoro ljudi, koji vode firmu do izbora čelnika kompanije.

To su zamenik generalnog direktora i izvršni direktor za finansije Branislav Trajković, za komercijalu Dragana Nastić, Obrad Stamenković za proizvodnju i Zoran Stojković, koji je i direktor zavisnog društva „Jumko Prizosi“.

To su imena među kojim treba tražiti budućeg direktora vranjske kompanije.

- Dogovorili smo se da na Nadzornom odboru ovakve krupne odluke donosimo zajednički konsenzusom i ne očekujem da će biti mnogo nadglasavanja – kaže Popović.

Za petak 24. jun zakazana je i Skupština akcionara „Jumka“, na kojoj bi trebalo da se usvoji završni račun za 2015. godinu.

- Ukoliko Nadzorni odbor do tada donese odluku o novom direktoru, tom prilikom bismo mogli i da saopštimo ime novog prvog čoveka „Jumka“ – najavljuje Popović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: