Treći protest novinara u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.01.2016 - 11:16

Treći protest novinara pod nazivom „NOVINARI NE KLEČE“, biće održan u ponedeljak u većim gradovima u Srbiji, pa i u Vranju, dogovor je novinarskih udruženja, UNS-a, NUNS-a, NDNV, LP, AS i AOM-a,

Borba za dostojanstvo profesije. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Borba za dostojanstvo profesije. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Na ovaj način novinari širom Srbije žele da po treći put zatraže hitnu smenu ministra Bratislava Gašića i da izraze svoj revolt protiv vlasti i vlastodržaca, koji na neprimeren način ponižavaju novinarsku profesiju.

Novinari Srbije će opet  podsetiti premijera Aleksandra Vučića na njegovo obećanje dato pre skoro dva meseca, da će ministar Gašić biti ekspresno smenjen, nakon što je uvredio novinarku B92 Zlatiju Labović.

Novinari vlastima  takođe šalju poruku da će se, ako Gašić hitno ne bude smenjen, okupljati ako je potrebno svakog ponedeljka.

Novinari iz Vranja i Pčinjskog okruga okupiće se, po treći put, na protestnom skupu u ponedeljak u 19 časova, na stepeništu ispred Skupštine grada.

Na protestu će govoriti Nikola Lazić, zamenik glavnog i odgovornog urednika Vranjskih.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: