Treći VROCK za MILJANU

Lokalne vesti - Četvrtak 20.07.2017 - 08:34

U klubu OKC-a u Vranju će 12. avgusta biti održan treći po redu „VROK fest“, čiji će prihod biti uplaćen za lečenje Miljane Ristić Stanković.

Najavni plakat manifestacije promo Najavni plakat manifestacije promo

Na festivalu će nastupiti beogradski bendovi „Rain Delay“ i „Irvas“, kao i „Burning Leaf“ iz Pirota, uz „Southern District“ iz Vranja.

Cena ulaznice je 150 dinara, a sav prihod od ulaznica i dodatnih priloga biće doniran za lečenje Miljane Ristić Stanković, najavljuje organizator ovog dešavanja Vladan Stojković.

- Treći “VROK fest” je finansijski podržao grad Vranje putem konkursa za projekte iz kulture, ali kako se radi o ograničenim sredstvima, ovaj novac će biti iskorišćen za ozvučenje i logističku podršku, dok će prihod od ulaznica biti uplaćen za lečenje naše sugrađanke.

Ideja ovogodišnjeg festivala je bila da vranjskoj publici predstavimo neke od najatraktivnijih bendova sa nadolazeće srpske rok scene koji do sada nisu svirali u našem gradu.

Verujem da su ova tri benda poznavaocima roka u Vranju poznata, a sada će moći i da ih čuju i vide  i uživo.

Tu je i najperspektivniji mladi bend iz Vranja, “Southern District”, koji neophodnu kilometražu stiče na ovakvim događajima
– kaže Vladan.

Festival će, ukoliko vremenske prilike budu dozvolile, biti održan u atrijumu OKC-a, a u slučaju nevremena, poprište događaja će biti sala kluba.

Prvi “VROK fest” je održan 2014. godine i, nakon prošlogodišnje pauze, ovog leta će uknjižiti svoje treće izdanje.

Ovo je jedno od brojnih kulturnih i muzičkih dešavanja u gradu, koji imaju humanitarni karakter i pomažu Miljani Ristić Stanković, obolelu od teškog oblika leukemije.

Miljana bi trebalo da uskoro krene u Englesku na transplantaciju kostne srži, a za ovu operaciju joj, po poslednjim informacijama, nedostaje još oko 80.000 evra.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: