TRI GODINE VLASTI: Održali smo stabilnost!

Lokalne vesti - Petak 17.07.2015 - 09:41

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić na javnom snimanju emisije RTV Vranja, kojoj su prisustvovali i novinari van te kuće, sumirao je rezultate rada vladajuće koalicije od njenog formiranja do danas.

Obraćanje novinarima trajalo je više od dva sata: Antić Obraćanje novinarima trajalo je više od dva sata: Antić

Ocenivši da je vlast radila ubrzano, jer je u prethodne tri godine odradila 1.500 pitanja u pripremi 35 Skupština, Antiić je ipak ocenio da je najveći uspeh vlasti to što je sačuvana politička stabilnost grada.

- Stvorili smo tim ljudi koji se rukovodio interesima građana i koji se svakodnevno suočavao sa novim izazovima, pokazujući pritom posebnu umešnost u predviđanju događaja i prevazilaženju problema - istakao je Antić.

On je govorio i o odnosu države prema Gradu, koji nije na odgovarajućem nivou, kao i o podršci međunarodnih organizacija bez kojih Vranje ne bi realizovalo započete projekte.

Antić se zahvalio i svim strankama i politiarima koji sada čine vladajuću koaliciju, ali i onima koji više nisu deo vlasti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: