Trik koji vam garantuje savršenu guzu

Zivot i stil - Četvrtak 26.05.2016 - 10:52

Tanak struk, naglašeni bokovi, podignuta zadnjica osnovni su efekat koji želimo da na našem telu naprave omiljene farmerke. Samo jedan detalj na njima doslovno će učiniti čuda na našoj figure, a reč je o džepovima.

Džepovi vizuelno izdužuju figuru. Foto: Thinkstock Džepovi vizuelno izdužuju figuru. Foto: Thinkstock

Naime, pametno smešten džep na zadnjici ima moć vizuelnog smanjivanja ili povećanja, zavisno od kroja i oblika.

Ako imate malu zadnjicu, odaberite pantalone sa “skrivenim džepovima” koji su pozicionirani visoko na zadnjem delu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gde vam nedostaje “mesa”.

Sličan učinak imaće i nisko položeni džepovi s naglašenim “poklopcima” – oni će vam dodati obim na zadnjem delu tela, posebno ako su ukrašeni sjajnim dodacima.

Probleme sa spuštenom zadnjicom rešiće pantalone s malim, plitkim i blago postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat i podignutije i kompaktnije zadnjice.

Ako ste zadovoljni svojim oblinama, ali ne želite da vas pantalone “ugoje” odaberite one sa užim i dužim džepovima, koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: