“Trojka” za Strahinju

Lokalne vesti - Utorak 28.10.2014 - 08:56

Vranje - Udruženje “Za naše Vranje” u Sportskoj hali 01. novembra od 12 časova organizuje humanitarno takmičenje u šutiranju trojki, čiji je cilj prikupljanje novčane pomoći potrebne za nastavak lečenja i borbe za očuvanje vida našeg mladog sugrađanina Strahinje Đorđevića.

Foto: Za naše Vranje Foto: Za naše Vranje

Naziv ovog humanitarnog takmicenja je "Naša trojka pomoći" i prestavlja već tradicionalnu humanitarnu akciju koju ovo Udruženje organizuje krajem svake godine.

Iz Udruženja pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj akciji i prijave se u kancelariji Udruzenja “Za naše Vranje” u bloku Pošta-banka treći sprat od 28. do 31. oktobra, u vremenu od 12 do 17 časova.
 
Kotizacija po učesniku iznosi simboličnih 200 dinara, a prijavljivanje će biti moguće i u Sportskoj hali neposredno pre početka takmičenja.

Takođe, novcana pomoć se može uplatiti i direkno na žiro račun porodice Đorđević 205-9001003675814-94 kod Komercijalne banke.

Udruženje se ovom prilikom zahvaljuje Sportskoj hali koja im je kao i ranije izašla u susret u realizaciji ovakvih akcija.

OK Radio
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: