Tužilac optužen za krađu: Reč je o blamaži i provokaciji

Lokalne vesti - Utorak 04.11.2014 - 14:10

Jovica Jović, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, demantovao je navode medija o tome da je uhvaćen u kraži u marketu “Jabuka” u Vladičinom Hanu.

Jović u redakciji OK Radija Jović u redakciji OK Radija

- U potpunosti negiram  objavljenu vest na OK Radiju  pod nazivom „Skandal: tužilac krao po marketu “.

Ova vest je  netačna i objavljena je radi blamaže, provokacije i diskriminacije moje  porodice i mene, zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju – navodi Jović.

On kaže da vest nije utemeljena na pravosnažnoj sudskoj odluci, iako je kompletnu dokumentaciju Više  javno tužilaštvo uz krivičnu prijavu koju je policijskoj stanici u Vladičinom Hanu podneo vlasnik marketa Marjan Milošević  prosledilo Apelacionom javnom tužilaštvu, a da je apelacioni javni tužilac dokumentaciju dostavio Republičkom javnom tužilaštvu.

- Iza svega ovoga stoji  moje postupanje po određenim predmetima  dok sam radio kao Opštinski javni tužilac u Vladičinom Hanu.

Za sve što je objavljeno, ako se ne dokaže kao tačno, mora da se odgovara  po principu zakon za jednog, zakon za sve.

Niko, pa ni ja, ne može se prozvati i osuditi na pretpostavkama - navodi Jović u svom pisanom demantiju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: