TUŽILAŠTVO: Dvostruko ubistvo se dogodilo u MERCEDESU

Lokalne vesti - Petak 05.05.2017 - 08:23

Više javno tužilaštvo u Vranju i zvanično je saopštilo detalje tragedije koja se kasno popodne dogodila u selu Turija kod Bujanovca.

Tužilaštvo se oglasilo povodom tragedije FOTO OK Radio Tužilaštvo se oglasilo povodom tragedije FOTO OK Radio

Prema ovim navodima, tragedije se dogodila oko 18.00 časova, na putu Bujanovac - Gnjilane, u blizini sela Lučane, u vozilu marke "Mercedes" teget boje.

- Pronađeno je telo D. I. (42) iz s.Glogovca kod Kosovke Kamenice na Kosovu, kao i telo J. P. (21), koja je podlegla povredama u Medicinskom centru u Vranju.  

Dete K. P. staro godinu dana upućeno je u Klinički centru u Niš.

Navedena oštećena lica su srpske nacionalnosti i imale su prostrelene rane, koje su najverovatnije nanete vatrenim oružjem
- piše u saopštenju Tužilaštva.

Prema navodima saopštenja, uviđaj na llicu mesta izvršili su dežurni  zamenik Višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Nacionalno kriminalističkog centra u Beogradu i Nišu.

Posle uviđaja naložena je odbukcija tela stradalih.

Osumnjičeni G. P. (24) iz Gnjilana na Kosovu, inače suprug J. P. (21), koji je isto srpske nacionalnosti, tereti se za krivično delo teško ubistvo iz čl.114.Krivičnog Zakonika, a nalazi se u bekstvu, saopštilo je Tužilaštvo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: