UBICA u bekstvu, sahrana BIZNISMENA u utorak

Lokalne vesti - Utorak 25.07.2017 - 12:41

Vranje - Za sada nepoznati počinilac ubistva u Žitorađu kod Vladičinog Hana, već skoro tri dana je u bekstvu.

Svirepa likvidacija Perića. Foto: OK Radio Svirepa likvidacija Perića. Foto: OK Radio

U nedelju oko tri sata iza ponoći pucnjem u glavu ubijen je Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice i vlasnik tehničkog pregleda „Perić trade“, ispred kog se i dogodilo ubistvo.

Iz Policijske uprave Vranje su potvrdili da se za počiniocem ovog ubistva intezivno traga.

Jedan od Perićevih poznanika kaže da je on kobne večeri bio u jednom od kafića u Vladičinom Hanu.

- Kamere na kafiću su zabeležile da je odatle izašao u 02:40, posle  ponoći, kao i ostale kamere na usputnim objektima do Žitorađa, koje su snimile njegov automobil.

Ubica ga je verovatno već čekao, Predrag je u ruci držao majicu koji je te večeri dobio u kafiću, a ključ za ulazak u zgradu ispred koje je ubijen ostao je u vratima koja je već bio otključ
ao - priča ovaj čovek.

Perić je živeo sam u stanu u objektu gde je i vodio poslove tehničkog pregleda i registracije vozila. Iza sebe je imao neuspeli brak bez dece.

Svi koji su poznavali Perića kažu da nije imao finansijske probleme, kao i da nije imao neprijatelje, pa je s toga njegovo ubistvo primljeno sa nevericom.

Ubijeni Perić biće sahranjen u  14 časova na groblju u Surdulici.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: