UDES AUTOBUSA SA VOJSKOM: Krivična protiv vozača

Lokalne vesti - Utorak 21.03.2017 - 12:06

Protiv D.R., vozača autobusa „Kavim Jedinstva“ iz Vranja, koji je vozeći pripadnike Vojske Srbije krajem februara sleteo sa autoputa kod Vladičinog Hana, podneta je krivična prijava za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, koja će se rešavati u redovnom postupku.

Vozač nije imao alkohol u krvi. Foto: S.Tasić/OK Radio Vozač nije imao alkohol u krvi. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema navodima Dragana Nikolića, tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, analize su pokazale da vozač nije imao  alkohol u krvi.

- Sada počinje predistražni postupak, i o tome šta je uzrok nesreće ne možemo da govorimo, jer ne znamo i to tek treba da se utvrdi.

Saslušaće se vozač, zatim oštećena lica i veštaci, a kada se sve to kompletira vrši se saobraćajno - tehničko veštačenje, i na osnovu toga se utvrđuje da li postoji nečija krivica, ili je u pitanju nesrećni slučaj
- pojašnjava Nikolić.

Autobus „Kavim - Jedinstva“ iz Vranja, koji je prevozio vojsku iz Niša u Vranje, sleteo je 23. februara sa nadvožnjaka na autoputu Koridora 10 u Vladičinom Hanu.

U autobusu je bilo 28 putnika, od kojih su trojica zadobila teške, a devtoro njih lakše telesne povrede.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: