UDRI PO MEDIJIMA: Sa Hirurgije traže IZVINJENJE OK Radija

Lokalne vesti - Petak 07.07.2017 - 13:18

Povodom teksta OK Radija “Umalo tuča na Hirurgiji”, objavljenog u četvrtak na našem portalu, stigla je i reakcija, kako u potpisu dopisa piše, većine članova hirurškog odeljenja.

Deo dopisa sa odeljenja Hirurgije Deo dopisa sa odeljenja Hirurgije

Dopis je pečatiran, a OK Radio ga prenosi u celosti, bez ikakvih ispravki, i zadržava pravo da na njega odgovori.
 
“Većina kolegijuma hirurškog odeljenja smatra da je sramno okarakterisano odeljenje hirurgije kao PROBLEMATIČNO i ne prihvata kolektivnu odgovornost zbog dešavanja na istom.

Napominjemo da je odeljenje hirurgije nosilac većine poslova u ZC Vranje koje se pokušava degradirati na sve načine i posao koji obavlja se pokušava minimizirati izmišljanjem i neistinitim pisanjem o odeljenju hirurgije.

Većina članova Kolegijum hirurškog odeljenja se izjasnila 04. 07. 2017.  godine o navedenom događaju i glavnom problemu koji datira unazad godinama.

Takođe u arhivi ZC Vranje postoje brojni dokazi i prijave pojedinih kolega u vezi ovog ozbiljnog problema kao i mnogobrojna usmena upozorenja načelniku hirurškog odeljenja.

Problemi na odeljenju hirurgije imaju svoje ime i prezime, a uprava ZC Vranje – Bolnice žmuri nad tim i sakriva činjenice.

Tražimo javno izvinjenje OK Radija, zbog sramnog i potpuno neistinitog teksta o poslednjem događaju na hirurgiji koji ste vi objavili od 06. 07. 2017. godine.

VEĆINA ČLANOVA KOLEGIJUMA HIRURŠKOG ODELJENJA”

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: