Ugostitelj na čelu pogona Jumka

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.08.2014 - 13:07

Vranje - Ugostiteljski tehničar Goran Simonović (45) član SNS-a, od skora je rukovodilac „Jumkovog“ pogona u Golemom selu.

Ovako se Simonović poredstavlja na svom FB profilu Ovako se Simonović poredstavlja na svom FB profilu

Simonovića je na to mesto kako se nezvanično saznaje postavio aktuelni direktor „Jumka“ Goran Đorđević.

Simonović  nije bio iznenađen novinarskom znatiželjom o tome koliko se pored ugostiteljstva razume u tekstilnu industruiju, ali ga kako ljutito kaže nervira što umesto proizvodnje tekstilaca u Golemom selu javnost više interesuje njegovo obrazovanje.

- Radimo punom parom trenutno se šije zimska jakna za vojsku Finske.To je najvažnije, jer je ovaj proizvodni pogon jedini u ovom kraju.

Primili smo i nove radnike preko NSZ. Završio sam dve godine usmerenog obrazovanja  na prirodno- matematičkom smeru i posle sam izabrao tu struku i nije bitno da li je treći, ili četvrti stepen.

Šta je problem sad tu?

Bitno je da pogon radi i da posluje. Ne stidim se onoga što sam završio.

U proizvodnji na rukovodećem mestu snašao sam se odlično, to mogu radnici da posvedoče i uprava kompanije u Vranju.

Mislim da od svih „Jumkovih“ pogona trenutno  mi radimo najbolje – kaže Simonović.

Simonović je inače i dugogodišnji muzičar , a godinama je kako kaže radio na poslovima obezbeđenja i transporta novca u beogradskim firmama u kojima je proglašavan i za najboljeg radnika.

Odgovor na pitanje da li je zbog svojih kvalifikacija Simonović bio najbolje rešenje za „Jumkov“ pogon u Golemom selu  novinar  OK Radija u rukovodstvu kompanije u ponedeljak nije dobio, jer su direktor i njegovi zamenici zbog obaveza van kompanije i nedostupni za javnost.

Tatjana Stamenković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: