Uhapšen vozač koji je pregazio pešaka pa pobegao

Lokalne vesti - Četvrtak 15.01.2015 - 09:15

Policija je pronašla i uhapsila Dragana Jovanovića (45) iz ulice Ive Andrića u Vranju, osumnjičenog da je u noći između utorka i srede pregazio pešaka Slađana Stanisavljevića (46), a zatim pobegao sa lica mesta.

hapsenje-ilustracija/foto:prelistavanje.rs hapsenje-ilustracija/foto:prelistavanje.rs
Prema rečima portparola Policijske uprave u Vranju Dragana Stamenkovića, Jovanoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom vranjskom tužilaštvu. Podsetimo da se nesreća dogodila u ulici 22. decembra. 
 
Od zadobijenih povreda Stanisavljević je premino u Zdravstvenom centru u Vranju. 
 
Dijagnostikom u vranjskoj Bolnici konstatovane su teške telesne povrede vitalnih organa opasne po život i pored urađene reanimacije povređeni Slađan Stanisavljević je podlegao povredama i preminuo. Prema nezvaničnim saznanjima, pešaka je oborilo vozilo i vuklo ga za sobom. 
 
 
U policiji kažu da je reč najverovatnije o teretnom vozilu, ali će sve detalje utvrditi tužilac. 
 
Vozaču se stavlja na teret sumnja da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćanoj nezgodi, za šta je zaprećena i kazna zatvora. 
 
autor: Aleksandar Aca Stojković
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: