UHAPŠEN ZBOG MITA: Policajac pomogao šverc migranta

Lokalne vesti - Petak 11.09.2015 - 11:39

Višem javnom tužilaštvu u Vranju priveden je policajac B.A., zaposlen u PS Preševo, osumnjičen za primanje mita.

Policajac uhapšen zbog 150 evra Policajac uhapšen zbog 150 evra

Prijavu protiv njega podneo je Sektor unutrašnje kontrole MUP-a, zbog postojanja osnova sumnje da je u četvrtak oko 11:00 časova, ood lica koje je ilegalno prevozilo migrante tražio i dobio 150 evra da ga propisti da nastavi put.

Kako navodi Tužilaštvo, B. A. je tokom vršenja službenog zadatka u interventnoj patroli u više navrata od S.E. zahtevao novac na ime mita kako bi mu bez kontrole vozila, vozača i putnika omogućio dalje kretanje i prevoz lica iz afro-azijskih zemalja do Prihvatnog centra u Preševu.

Privedeni policajac se sumnjići da je za tu radnju i primio novac u iznosu od 150 eura, koji novac mu je od strane ovlašćenih službenih lica uz potvrdu oduzet.

Nakon saslušanja osumnjičenog Više javno tužilaštvo u Vranju je stavilo predlog Sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Vranju za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, i od strane Sudije za prethodni postupak određen je pritvor osumnjičenom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: