Uhapšena dva razbojnika

Lokalne vesti - Sreda 14.09.2016 - 12:53

Pripadnici policije u Vranju i Vladičinom Hanu uhapsili su dva lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i teška krađa, saopštila je policija.

Ženi oteo tašnu na autobuskoj stanici u Vranju; Ilustracija: Profimedia Ženi oteo tašnu na autobuskoj stanici u Vranju; Ilustracija: Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz ovog grada, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati S. R. (37) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je S. R. 12. septembra ove godine, na autobuskoj stanici u Vranju, napao žensku osobu i oteo joj torbu sa ličnim dokumentima, novcem i mobilnim telefonom.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu, po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz ovog grada, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati M. D. (62) iz okoline Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Sumnja se da je M. D. obio kuću u okolini Vladičinog Hana, iz koje je protivpravno prisvojio novac u iznosu 1.650 evra, 720 franaka, 100 dolara i 18.000 dinara.

Takođe on se tereti da je uzeo ličnu kartu i platnu karticu građaninu iz okoline Vladičinog Hana i sa njegovog bankovnog računa podigao sav novac.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: