Uhapšeni čelnici Radnika iz Surdulice

Lokalne vesti - Utorak 24.02.2015 - 12:16

U koordiniranoj akciji policije i Poreske uprave iz Niša pripadnici MUP-a uhapsili su u Surdulici aktuelnog predsednik FK Radnik Goran Slavković zvani Rover i bivši predsednik tog kluba Dragan Stanković Puljča, saopštila je policija u Vranju.

Ekipa Radnika, ponos Surdulice Ekipa Radnika, ponos Surdulice

Slavković je i odbornik lokalne Skupštine u Surdulici.

Policija je za ove ljude, uhapšene po nalogu Osnovnog javnog Tužilaštva iz Vlladičinog Hana, donela rešenje o zadržavanju od 48 sati.

Sumnja se da su Slavković, kao odgovorno lice, i Stanković, kao ranije odgovorno lice u FK Radnik od 1. januara 2010. do 31. decembra 2014. godine izbegavanjem plaćanja doprinosa za obavezno penzijsko osiguranje, poreza po odbitku, poreza na ostale prihode i poreza u vezi sa zakupom stambenog prostora oštetili budžet Republike Srbije za blizu 6,5 miliona dinara, a sebi i drugima pribavili protivpravnu imovinsku korist.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: