Uhapšeni serijski pljačkaši

Lokalne vesti - Utorak 26.08.2014 - 16:54

Vranje - Policija u Bujanovcu donela je rešenje o zadržavanju S.J. (28) i Z.J. (53) sa područja Vrnjačke Banje zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo, tri krivična dela teška krađa i krađa.

ilustracija ilustracija

Kako je saopšteno iz vranjske Policijske uprave, sumnja se da su S.J. i Z.J. 13. jula ove godine, uz pretnju pištoljem, iz kase benzinske pumpe na području opštine Bujanovac protivpravno prisvojili oko 453.000 dinara.

Takođe, sumnja se da su oni, na parking-prostoru iste benzinske pumpe, 6. avgusta ove godine, iz zaključanog automobila grčkog državljanina protivpravno prisvojili oko 3.000 evra, ličnu dokumentaciju i bankovske kartice.

- Oni se sumnjiče i da su 15. avgusta ove godine polomili prozorsko staklo na automobilu nemačkog državljanina i protivpravno prisvojili oko 300 evra i mobilni telefon.

Sumnja se da su istog dana na parking-prostoru pored Koridora 10 u blizini Vranja, na automobilu u vlasništvu turskog državljanina polomili staklo i protivpravno prisvojili oko 1.000 evra i zlatni nakit.

Oni se terete i da su 24. juna prošle godine iz automobila češkog državljanina protivptravno prisvojili oko 1.200 evra, bankovne kartice, putne isprave i mobilni telefon – kaže portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

Sudija za prethodni postupak osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: