Uhapšeni za UBISTVO migranata

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.01.2017 - 07:22

Vranje - Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Preševa zbog sumnje da su organizovali prevoz migranata automobilom "pasat", čiji vozač je pobegao, posle saobraćajne nesreće u kojoj su poginule tri osobe, na autoputu kod Niša.

Ilustracija FOTO Thinkstock Ilustracija FOTO Thinkstock

Uhapšenim  N.F. i J.B. je određen pritvor od 30 dana, a oni se sumnjiče za nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Niška policija identifikovala je i vozača "pasata" za kojim se i dalje traga.

Kako piše dnevnik “Blic”, reč je o M.N. takođe iz Preševa.

Vozač se sumnjiči za nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, kao i za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju sa smrtnim ishodom.

U automobilu koji se prevrnuo, pored vozača bilo je još 15 migranata od kojih je dvoje poginulo na licu mesta, dok je dečak star 15 godina preminuo od povreda u niškom Kliničkom centru.

U toj zdravstvenoj ustanovi se još uvek oporavlja desetoro povređenih migranata, a polovina njih su deca starosti od pet do 15 godina.

Niška policija nastavlja da radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela jer se ne isključuje mogućnost da su ova trojica deo šireg lanca krijumčaranja ljudi.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: