Uhvaćen sa 15 KILA DROGE!

Lokalne vesti - Petak 31.03.2017 - 09:49

Vranje - Carinici su, u saradnji sa policijom, na izlazu graničnog prelaza Horgoš, u četvrtak otkrili i zaplenili preko 15 kilograma marihuane koja je po svemu sudeći trebalo da završi u Češkoj, saopštila ja Uprava carina.

Droga bila sakrivena u Droga bila sakrivena u "Sharanu" FOTO Uprava carine

Droga je otkrivena u automobilu "VW Sharan", vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao srpski državljanin albanske nacionalnosti (48).

- Na pitanje carinika gde se uputio i da li sa sobom nosi nešto što treba da prijavi, putnik je odgovorio da se uputio u Češku kako bi kupio motor za "Škodu" i da nema ništa da prijavi osim ličnih stvari.

Ipak, carinik je odlučio da automobil uputi na detaljan pregled, kada je ispod vozačevog sedišta pronađena bela najlon kesa obmotana selotejp trakom u kojoj se nalazila droga
– navode iz Uprave carina.

Posle tog otkrića, pregled vozila je još detaljnije nastavljen.

Ubrzo je utvrđeno da se u fabričkim šupljinama, ispod prednjeg levog i desnog sedišta, kao i u specijalno napravljenom bunkeru ispod prtljažnog prostora nalazi ukupno 14 plastičnih kesa - paketa, ukupne težine 15.117 grama, a u kojima se nalazila marihuana.

Krijumčar droge je zajedno sa vozilom i otkrivenom marihuanom predat u dalju nadležnost policiji.

 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: