Uhvaćen sa DVA KILA srebra!

Lokalne vesti - Utorak 12.01.2016 - 11:52

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo na Badnje veče je sprečen pokušaj nemačkog državljanina turskog porekla da u svom „Reno Meganu“ prokrijumčari oko 2,3 kilograma srebrnog nakita, saopštila je Uprava carina.

Nakit težak 2.3 kilograma FOTO Uprava carina Nakit težak 2.3 kilograma FOTO Uprava carina

Ogrlice, narukvice, prstenje, minđuše i privesci od srebra bili su sakriveni iza sedišta suvozača, u fabričkoj šupljini u podu automobila, prekrivenoj patosnicom.

Kako vrednost robe prelazi trećinu vrednosti vozila kojim je ona prevožena, pored srebra privremeno je zadržan i automobil.

Na istom graničnom prelazu, drugog dana Božića, prilikom kontrole putnika i robe autobusa grčkih registarskih oznaka na ulasku u Srbiju, kod Beograđanke, stare 42 godine, koja je prethodno rekla da nema ništa da prijavi carinskoj kontroli, pronađeno je 650 muških kravata raznih robnih marki i dezena.

Protiv putnice je pokrenut prekršajni postupak, a roba je zadržana do okončanja istog pred nadležnim sudom.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: