Uhvaćeni BATINAŠI

Lokalne vesti - Petak 09.09.2016 - 15:15

Pripadnici MUP-a podneli su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, protiv dvojice muškaraca, starosti 22 i 23 godine, iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teške telesne povrede, saopštila je policija.

Okrivljeni za nanošenje teških telesnih povreda; Foto: Getty Images Okrivljeni za nanošenje teških telesnih povreda; Foto: Getty Images

Osumnjičeni se terete da su 24. avgusta ove godine, u blizini Železničke stanice u Vranju, fizički napali muškarca iz okoline Vranja i naneli mu teške telesne povrede.

 

OK Radio nezvanično saznaje da se radi o osobama za koje se osnovano sumnja da su napali Slobodana Kostića iz Ćukovca, o čemu je OK Radio već pisao.

 

Kostić je tada izjavio da se radi o grupi napadača maskiranih fantomkama i u crnim kombinezonima.

 

- Bilo ih je najmanje trojica i udarali su me nekim palicama ili šipkama, nisam siguran.

Pao sam na zemlju, udarali su me po glavi, rukama i nogama.

Šta se nakon toga dešavalo, ne mogu sa sigurnošću da se setim – rekao je tada Kostić.

 

Još uvek nije poznato šta je motiv napada na Kostića - da li njegovi nerasčišćeni računi sa nekim ili pak “Citroen” Ivice Petruševića, auto koji je takođe stradao prilikom napada na Kostića.

 

Prema svedočenjima ove dvojice, Petruševićev auto već je obijan pre nekoliko godina, kada je iz njega odneta roba vredna preko 2.000 evra.

 

Petrušić je izrazio sumnju da je Kostić napadnut kao svedok obijanja auta i krađe.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: