URS: Da i omladina ima šansu

Lokalne vesti - Subota 08.03.2014 - 14:33

Omladinci ujedinjenih regiona Srbije održali su promociju programa stranke u Vranju, na raskrsnici kod glavne autobuske stanice.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Oni su tom prilikom delili propagandni materijal u vidu malih kalendara, upaljača, hemijskih olovki, podupirača za čaše i brošure.

Aktivisti su predizborni materijal delili damama uz čestitke povodom Međunarodnog dana žena, a kese sa navedenim predmetim dobijali su i vozači za vreme stajanja na semaforu.

Miloš Ristić, predsednik Unije omladinaca URS rekao je da tom akcijom ne ugrožavaju saobraćaj budući da vozači zastaju zbog crvenog svetla na semaforu i da su jedina stranka koja svoje aktivnosti ne bazira u centru grada.

- Omladinci unije mladih su odlučili da ne semaforima podele propagandni materijal damama i svim vozačima. Mi smo odlučili da ova akcija omladine bude u donjem delu grada.

Mi smo jedina stranka koja radi specifične akcije i imamo ideju da omladinci budu zastupljenu po celom gradu – izjavio je Stamenković za OK radio.

Inače, raskrsnica kod glavne autobuske stanice je jedna od najfrekventnijih kada se radi o protoku saobraćaja, kako pešaka tako i motornih vozila.

Milan Zdravković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: