Usvojen izveštaj iako su SVI BILI PROTIV NJEGA

Lokalne vesti - Utorak 13.06.2017 - 14:11

Skupština Vranja posle žučne rasprave usvojila je i finansijski izveštaj za Skijalište "Besna Kobila", uz napomene o radu te sada likvidirane firme koje je izneo većnik za finansije Ivan Stanković.

Sedište likvidiranog Skiijališta FOTO google Sedište likvidiranog Skiijališta FOTO google

Rasprava o Skijalištu protekla je u žustroj praktično svađi dvojice bivših direktora te firme, Dragana Janjića i Dejana Manića.

 

Iako su izbegavali da se poimenice prozivaju, Janjić je pitao koliko je para dato za automobil koji je sleteo sa puta jer ga je vozio pijani direktor, dok je Manić tražio da se zna koliko para je dato za striptiz na Besnoj Kobli kada je tamo direktorovao neki drugi čovek.

 

U povremeno žustroj raspravi učestvovali su odbornici SNS-a, SPS-a i DS-a, i svi su bili protiv izveštaja, koji se, po mnogima, nije slagao sa stvarnim podacima.

 

Ulje na vatru dolila je činjenica da izveštaj nije predstavio likvidacioni upravnik Boban Petković, nego njegov predstavnik Omer Tahiri.

 

Na kraju, Skupština je usvojila izveštaj, uz dodatak većnika Stankovića o nelogičnostima u radu Skijališta, koji će, kako se čullo, biti od vitalne važnosti kada se bude radila zvanična revizija poslovanja ove firme.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: