Usvojen REBALANS vredan samo 10 miliona!

Lokalne vesti - Sreda 18.11.2015 - 14:14

Članovi Gradskog veća Vranja usvojili su na 160. sednici rebalans budžeta grada za 2015. godinu.

Budžet likvidan? FOTO OK Radio Budžet likvidan? FOTO OK Radio

Prema rečima člana Veća Branimira Stojančića, radi se o usaglašavanju u visini od 10 miliona dinara, „na osnovu manjih tekućih rashoda i raspisanih konkursa“.

- Budžet Grada je likvidan, a predviđeni rebalans neće uticati na smanjenje sredstava na pozicijama ekonomskog razvoja, socijalne politike, zaštite životne sredine, putne infrastrukture i obrazovanja -  rekao je Stojančić.

Gradsko veće dalo je saglasnost  na usklađivanje cene grejanja, koja za građane neće biti izmenjena i iznosiće 89,5 dinara po kvaadratu,dok će cena grejanja za poslovne subjekte biti manja za šest dinara i iznosiće 178 dinara.

Na sednici Veća bilo je reči o problemu parkiranja u Gradu, a prema najavama Branimira Stojančića, u četvrtak će biti održan sastanak gradonačelnika i načelnice Gradske uprave sa nadležnim službama i sekretarijatima, kako bi ovaj problem konačno bio rešen.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: