Valentino peva za 3.000 evra

Lokalne vesti - Petak 04.07.2014 - 11:48

Ovogodišnja manifestacija „Karanfil devojče“ u Vranjskoj Banji koštaće 300.000 dinara više od prošlogodišnje.

Valentino ume da se razveseli Valentino ume da se razveseli

Iako su organizatori najavili štednju i nešto skromniji program „Dana Karanfila“, predračuni pokazuju da će oni koštati opštinu Vranjska Banja 1.300.000 dinara.

Prošle godine je ta opština izdvojila 1.000.000, a sve preko toga plaćeno je novcem sponzora.

Predsednica Banje Slavica Sotirović kaže da je budžetom opštine za tamošnje kulturno leto izdvojeno 1.600.000 dinara, kojim moraju biti finansirane sve manifestacije, od Dečijeg kulturnog leta, takmičenja frulaša do manifestacije Dani Banje.

– Sve će biti transparentno nakon završetka „Karanfil devojčeta“. Dakle, izaćićemo u javnost sa kompletnim finansijskim izveštajem, jer ne želim da kruže dezinformacije o utrošenim sredstvima.

Ono što je za sada sigurno i što je plaćeno je bina koja košta 390.000 dinara. Grupa „Valentino“ nam je uzela 3.000 evra, a ostatak novca ide na mnoge sitniice oko organizacije manifestacije – kaže Sotirovićeva.

Ona dodaje da su nagrade za najlepše manekenke obezbeđene preko sponzora, a da ove godine neće biti ručkova i večera kao do sada.

Kako je rekla, na kraju će samo biti organizovan koktel u hotelu „Železničar“. Voditeljka programa dobiće za dve večeri 20.000 dinara.

Inače, podsetimo da su prošle godine sa 1.000.000 dinara plaćeni izvođači Rada Manojlović, Petar Mitić i „Amadeus bend“.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: