VANDALIZAM: Kome smeta ulično drveće?

Lokalne vesti - Utorak 14.04.2015 - 09:10

Nepoznati vandali su pod okriljem noći između utorka i srede u centru Vranja, na trotoaru u glavnoj ulici posekli tri drveta javora, a nadležni najavljuju krivične prijave.

Bez drveća lepši je vidik, bar nekome foto A. Stojković Bez drveća lepši je vidik, bar nekome foto A. Stojković

Direktor Direkcija za izgradnju Dragan Stojković kaže da su stabla  posečena i ostavljena na trotoaru, zbog čega će „Komrad“ podneti krivične prijave protiv NN lica.

– Očekujemo od nadležnih da što pre pronađu počinioce i da ih sankcionišu i materijalno i krivično zbog ovakve bahatosti i uništavanja gradskog zelenila – kaže Stojković.

Direktor komunalnog preduzeća „Komrad“ Dejan Ilić za OK Radio ističe da je šteta velika.

– Reč je o drveću javora koje ulepšava glavnu ulicu. Stvarno ne znam kome je to smetalo, pa je sebi dao tu slobodu da ih iseče.

Zbog toga ćemo odmah posle praznika podneti krivičnu prijavu protiv NN lica. To drveće je staro i zbog toga je šteta velika – kaže Ilić.

Prema njegovim rečima, sadnice javora „Komrad“ plaća oko 10.000 dinara po komadu.

S obzirom da je drveće staro, ukupna vrednost štete procenjuje se na oko 50.000 dinara. Inače, isečeno drveće nalazi se sa obe strane kafića jednog gradskog većnika.
 
autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: