Veliko slavlje maturanata Gimnazije (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 22.05.2015 - 13:32

Maturanti Gimnazije "Bora Stanković“ u Vranju u petak su velikim slavljem na otvorenom, uz trubače, obeležili svoj poslednji dan u toj školi.

Gimnazijalci obeležili poslednji dan  u školi, foto: T. Stamenković Gimnazijalci obeležili poslednji dan u školi, foto: T. Stamenković

Po tradiciji, fešta je počela ispred škole, gde je uz igru, pesmu i "bojlere“ piva još jedna generacija vranjskih gimnazijalaca, rođenih  1996. godine, označila kraj svog gimnazijskog školovanja.

Posle Gimnazije i veselja uz trubače povorka gimnazijalaca uputila se gradom ka centru, a onda ka trgu "Staniše Stošića“, gde je nastavila slavlje.

Maturante je na trgu zabavljao “X Factor bend".

Direktorka gimnazije Suzana Mišić, kaže da se radi o jako dobroj generaciji  po uspehu i po disciplini.

- Jako su bili organizovani i što se tiče aktivnosti u školi, vezano za proslavu Dana škole, sportske turnire za humanitarne akcije. Jedna generacija koja je pokazala  zrelost i spremnost da svakako ide dalje – kaže Mišićeva.

Maturantkinja Nikolija Zdravković kaže da posle gimnazije planira da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

- Ovo je predivna generacija, ali su nam i profesori bili ok, pomogli su nam u sazrevanju i odrastanju – kaže Nikolija.

Milica Trajković deli mišljenje svoje drugarice napominjući da joj je želja da studira kriminalistiku, ali da će joj četvorogodišnje školovanje  u gimnaziji osta                              ti u najlepšem sećanju.

Matursko veče vranjski gimnazijalci održaće 5. juna u restoranu “A2”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: