Vest o bebi džinu Erdoganu čista izmišljotina!

Lokalne vesti - Sreda 17.08.2016 - 10:34

Vranje - Vest da je u preševskom porodilištu rođena džinovska beba od skoro osam kilograma, koja je nazvana po turskom predsedniku Erdoganu, potpuna je izmišljotina, izjavio je za OK Radio direktor Doma zdravlja u ovom mestu dr Mitat Sahiti.

Preševo: Vest ipak izmišljena FOTO OK Radio Preševo: Vest ipak izmišljena FOTO OK Radio

Vest koju su prenele gotovo sve domaće agencije i portali izazvala je mnogo pažnje javnosti i „zapalila“ društvene mreže.

Međutim, ispostavilo se da se radi o dezinformaciji, što je potvrdio dr Mitat Sahiti, direktor preševskog Doma zdravlja i ginekolog u vanbolničkom porodilištu u ovom mestu.

- Odgovorno tvrdim da je ova vest izmišljena – kategorički odgovara dr Sahiti.

- Ja ne pamtim za svojih 50 i kusur godina da je takva beba ovde ili bilo gde rođena.

To je čista dezinformacija, koja je potekla od „sedme sile“
– kaže dr Sahiti.

U svojim tekstovima o navodnoj džinovskoj bebi koja je nazvana Erdogan, novinari su se pozivali na članak sa lokalnog portala Presheva Jone, koji objavljuje na albanskom jeziku.

Dr Mitat Sahiti kaže za OK Radio da ne poznaje novinare ovog portala, kao i da vest nije potekla iz porodilišta, već je lansirana od strane novinara, bez ikakvog utemeljenja u činjenicama.

 

Presheva Jone emituje vesti iz Švajcarske, a poznat je i po informaciji da je 350 ljudi sa juga Srbije bilo spremno da odmah ratuje u Turskoj na strani predsednika Erdogana, odmah posle puča u toj zemlji.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: