VETAR ČUPAO DRVEĆE i pomerao bandere

Lokalne vesti - Petak 31.07.2015 - 20:14

Jak udar vetra pogodio je u petak popodne Vranje i okolinu. Tom prilikom, velika breza u naselju Češalj polomila se i pala je direktno preko dva parkirana automobila.

I komunslni policajci izašli na lice mesta FOTO A. Stojković I komunslni policajci izašli na lice mesta FOTO A. Stojković

Na vozilima je pričinjena materijalna šteta, a na licu mesta bila je i patrola Komunalne policije koja je sačinila zapisnik.

– Moj automobil „fiat bravo“ bio je parkiran tačno ispod ove breze i oštećeno mu je levo krilo. Rekli su mi da će da dođu nadležni i da procene štetu.

Ja ću takođe dovesti svog majstora koji će oceniti koliku je štetu napravila breza. Sreća samo što u trenutku loma nikog nije bilo na ulici.

Zamislite samo da su tu bila deca, kao što imaju običaj da se igraju baš na delu puta gde je drvo palo – kaže vlasnik jednog od automobila.

Drugi auto, nova „mazda“ prošla je samo sa malim ogrebotinama, ali vlasnica ne brine mnogo jer kaže da je vozilo osigurano.

Na samo stotinak metara odatle, ispred „penzinerskih“ zgrada, takođe u Češlju, vetar je polomio drvo koje je prilikom pada za sobom povuklo i elektro žice sa bandere.

Srećom, one nisu pokidane, tako da je snabdevanje električnom energijom u tom delu grada uredno. Jedna bandera je izbačena iz ležišta i preti da se obruši.

Raščišćavanje terena preuzelo je komunalno preduzeće „Komrad“.

Prema podacima koje smo dobili iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, udar vetra u intervalu od 17 do 18 sati dostigao je brzinu od 57 kilometara na čas.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković     

 

                        
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: