Veterani sa KOŠARA kod gradonačelnika

Lokalne vesti - Četvrtak 22.03.2018 - 12:37

Povodom obeležavanja 19. godišnjice NATO bombardovanja, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković će u petak 23. marta, sa početkom u 12 sati, primiti predstavnike ratnih vojnih veterana, aktivnih vojnika, koji su tokom 1998. i 1999. godine bili stacionirani u reonu karaula Košare, Morina i Gorožup na Kosovu i Metohiji.

Milenković će govoriti i na komemorativnom skupu FOTO: D. Ristić/OK Radio Milenković će govoriti i na komemorativnom skupu FOTO: D. Ristić/OK Radio
U nastavku obeležavanja ovog događaja, u subotu, 24. marta ispred spomenika poginulima u NATO agresiji, na platou Galerije Narodnog muzeja u Vranju, biće održan komemorativni skup.
 
Parastos poginulima držaće episkop Vranjski Pahomije sa sveštenstvom, a na skupu će govoriti gradonačelnik Slobodan Milenković
 
Nakon toga, članovi porodica i mnogobrojne delegacije položiće vence i cveće.
 
Početak komemorativnog skupa zakazan je za 10 sati.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: