Viša škola dobila AKREDITACIJU

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.10.2017 - 08:57

Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju dobila je akreditaciju republičke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta.

Okončan period neizvesnosti FOTO: D. Ristić/OK Radio Okončan period neizvesnosti FOTO: D. Ristić/OK Radio

Ovo je saopštila Ljiljana Đorđević, direktorka ove visokoškolske ustanove na svečanosti povodom prijema brucoša u novu školsku godinu, o čemu može čitati u posebnoj vesti.

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sa vama mogu da podelim ponos svih nas koji smo deo kolektiva Visoke Škole, vest da je, u petak, 29. septembra, odlukom Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta (KAPK), škola dobila akreditaciju ustanove – rekla je direktorka.

Odluka KAPK je došla nakon perioda neizvesnosti, koji je usledio usled smenjivanja dotadašnje direktorke škole, Svetlane Trajković.

Smena je bila rezultat upozorenja koje je KAPK uputio Savetu škole jula ove godine.

Istovremeno, Visokoj školi je naloženo da hitno pristupi otklanjanju nedostataka u postupku akreditacije ustanove i novih studijskih programa, u duhu važećih zakona i preporuka KAPK.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: