Visan uzeo pare, miševi i dalje kolo vode

Lokalne vesti - Utorak 05.08.2014 - 11:05

Iako je na tenderu za deratizaciju zavod iz Zemuna „Visan“ dobio više od dva miliona dinara, građani Vranja žale se na prisustvo velikog broja miševa i pacova.

Vranjanac ubija pacova ispred svoje radnje Vranjanac ubija pacova ispred svoje radnje

Najviše ih ima, kažu, u šahtovima i pored Vranjske reke.

Novinar OK Radija uslikao je mrtvog pacova na sred Radničke ulice, a bio je i svedok kada je vlasnik lokala u centru grada lopatom ubijao pacova  na trotoaru.

Član Gradskog veća zadužen za ekologiju i zaštitu životne sredine Nemanja Nuhijević kaže da je nakon završetka tendera, „Visan“ odradio svoj posao.

– Oni su, koliko sam informisan, deratizaciju završili. Napominjem da je nemoguće sve glodare uništiti jer ih ima dosta, pogotovu u letnjem periodu i pored reka – kaže Nuhijević.
 

Kako saznajemo, zemunski „Visan“ je za ovaj posao, koji građanima izgleda kao loše odrađen, uzeo 2,33 miliona dinara.

Podsetimo da „Visan“ godinama unazad radi deratizaciju na teritoriji Vranja i pored pojedinih firmi koje na tenderu daju bolju i jeftiniju ponudu za deratizaciju.

Podatak o tome koje su firme ove godine poslale ponudu i kakve su te ponude bile u odnosu na „Visan“ nismo uspeli da dobijemo, jer nam je u službi za javne nabavke gradske uprave saopšteno da je „šef koji je radio taj predmet na godišnjem odmoru“.
 
tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: