VISANU novi milionski posao

Lokalne vesti - Utorak 25.04.2017 - 07:15

Zavod „Visan“ iz Zemuna prošao je na tenderu za dobijanje poslova za sistemsku deratizaciju na području Vranja i Vranjske Banje.

Ilustracija FOTO GuliverThinkstock Ilustracija FOTO GuliverThinkstock

Procenjena vrednost ovog posla je četiri miliona dinara, dok je „Visan“ dao najbolju ponudu i posao dobio za 3,8 miliona, kao ponuđač sa najnižom cenom.

Pored “Visana” na tender su se javila još dva ponuđača, koji su imali više cene, i to iz Zemuna i Novog Sada.

Zanimljivo je da se na ovaj tender nije javio Zavod za javno zdravlje iz Vranja.

Ova ustanova je tokom prošle godine, tačnije njena tadašnja direktorka Milena Mišić, osporavala to što je „Visan“ tada dobio posao, navodeći da je uslovima konkursa Zavod bio onemogućen da uopšte učestvuje na tenderu.

Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, kaže da je javna nabavka sprovedena po zakonu.

- Po pravilima struke se postupa, sve je rađeno po pravilima, znali su se uslovi tendera i sve je bilo objavljeno na gradskom sajtu - izričit je Aritonović.

Aktuelna direktorka ZZJZ Svetlana Stojanović  zbog službenih obaveza, u ponedeljak nije bila u prilici da prokomentariše to što  je „Visan“ ponovo dobio posao, ali ni da kaže zašto se Zavod nije javio na konkurs.

„Visan“ će i ove godine usluge deratizacije izvoditi samostalno, bez podizvođača.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: