VJT: Optužnica za RANJAVANJE u Drami

Lokalne vesti - Petak 08.12.2017 - 09:40

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv S.L. (25) i Đ.Ž. (19), obojica iz Vranja, zbog dešavanja u diskoteci „Drama“, kada je sredinom jula pucnjem iz krateža teško ranjen B.S. (31).

Drama u Drama u "Drami" FOTO: OK Radio

Prema navodima iz VJT, opravdano se sumnja da je okrivljeni S.L. učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnim delom teška krađa.

Takođe, opravdano se sumnja da je okrivljeni Đ.Ž. iz Vranja učinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Tužilaštvo je optužnicu podiglo 27. novembra, te prema pojašnjenju iz ove institucije, optužnica nije stupila na pravnu snagu.

Sredinom jula u pucnjavi u diskoteci “Drama” pucnjem iz krateža teško je ranjen B.S., koji  je nakon toga transportovan u Klinički centar u Nišu gde je posle nekoliko dana operisan.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o osveti zbog ranijeg sukoba, a  B.S. je napala grupa napadača.

Diskoteka “Drama” otvorena je nekoliko dana pre ovog incidenta u prostoru u kome je bila nekadašnja diskoteka “Paladijum”, koju su za sada nepoznati počiniioci pokušalli da zapale pre pet godina.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: