Vlada CINCAR uhapšen zbog SEKSUALNOG NAPADA!

Lokalne vesti - Petak 15.07.2016 - 11:26

Vlada Stošić Cincar, nekadašnji as Dinama iz Vranja, Crvene Zvezde i više španskih klubova, uhapšen je u Sevilji pod optužbom za seksualni napad, piše portal marco.com, a prenosi domaća štampa.

Vlada Stošić najslavniji je vranjski fudbaler FOTO youtube printskrin Vlada Stošić najslavniji je vranjski fudbaler FOTO youtube printskrin

Vlada Stošić je uhapšen u Španiji, kako piše portal marco.com, zbog seksualnog napada na kanadske turistkinje.

Cincar, član najslavnije Zvezdine generacije koja je osvojila Kup šampiona 1991. godine, optužen je od strane dve devojke koje su bile u turističkoj poseti Sevilji, gde Stošić živi.

Kako se navodi, on je bio u društvu Aleksisa Truhilja, nekadašnjeg fudbalera, koji je takođe optužen za napad koji se navodno dogodio u sredu.

Stošić i Truhiljo će morati da se pojave pred sudijom koji će odlučiti hoće li biti pokrenut proces.

Stošić je zadržan u pritvoru i u petak bi trebalo da se pojavi pred sudom u Sevilji, dok je Truhiljo pušten.

Za sada nema širih informacija o tome šta se tačno dogodilo i kako su napadnute Kanađanke koje su optužile Vranjanca koji je za Zvezdu odigrao više od 100 mečeva i osvojio titulu šampiona Evrope.

Pedesetjednogodišnji Vlada Stošić je karijeru počeo u Dinamu iz Vranja, a pored Crvene zvezde igrao je još za Majorku, Betis, Atlante i Vitoriju Setubal.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: