VLADA odobrila ČETIRI PROJEKTA Vranju

Lokalne vesti - Petak 20.10.2017 - 13:02

Vlada Srbije donela je zaključak o finansiranju projekata obnove i unapređenja objekata u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite, a na predlog Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Panorama Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio Panorama Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio

Vranju su odobrena tri projekta, koji se odnose na rekonstrukciju Zdravstvenog centra, izdvojenog odeljenja OŠ “Branislav Nušić” u Rataju i OŠ “Radoje Domanović”.
 
Radi se o značajnim investicijama, čijom će realizacijom biti stvoreni znatno bolji uslovi za pružanje zdravstvene zaštite i za izvođenje nastave u školama, najavljuju iz lokalne samouprave.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković podseća da je posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, u proteklom periodu, rekonstruisane su dve osnovne škole u Vranju “Vuk Karadžić” i “Svetozar Marković”.

- Ovo samo potvrđuje našu spremnost, posvećenost i odgovornost u pripremanju i realizaciji projekata, koji su od vitalnog značaja za naše sugrađane -  Milenković.
 
Istovremeno, Vranju je odobren još jedan projekat, ali preko Ministarstva prosvete i Jedinice za upravljanje projektima.
 
Reč je o sanaciji OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Vranju. Vrednost investicije je 70.000 evra, a radiće se na sanaciji krova i zameni elektroinstalacija.     
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: