Vlast bez interesovanja za probleme građana

Lokalne vesti - Nedelja 30.11.2014 - 09:06

Gradonačelnik Vranja, predsednik Skupštine i direktori Direkcije za razvoj i “Vodovoda” ni po drugi put se nisu odazvali pozivu građana da učestvuju na sednici Mesne zajednice “Rudina”.

Uzalud čekali vlast: sastanak u MZ Rudina Uzalud čekali vlast: sastanak u MZ Rudina

Sednica MZ je sazvana zbog nagomilanih infrastrukturnih i komunalnih problema stanovniika tog gradskog naselja.

Predsednik Saveta ove MZ Mladen Kostić (SNS) kaže da su građani nezadovoljni zbog ignorisanja od strane čelnika grada i direktora javnih preduzeća smatrajući da se na njih gleda  kao na građane drugog reda.

- Građani nisu zadovoljni odgovorima na pitanja koja su upućena “Vodovodu“ i Direkciji za razvoj, a koja se tiču problema ove mesne zajednice - kaže Kostić.

Mesna zajednica “Rudina“ po površini koju zahvata jedna je od najvećih u Vranju. Stanovnici “Rudine“ kažu da imaju veliku teritoriju, ali i veliku neuređenost komunalne infrastrukture i da su mesna zajednica sa najviše problema.

Pored komunalnih u tom naselju prema rečima građana izraženi su i problemi sa elektrosnabdevanjem, vodosnabdevanjem, bezbednošću u saobraćaju, opasnosti od vanrednih situacija, a izraženi su i socijalni problemi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: