Vodovod: Ne ostavljamo nered posle radova!

Lokalne vesti - Sreda 08.10.2014 - 08:44

Gradski „Vodovod“ u Vranju saopštio je da to preduzeće nije izvodilo radove u Ohridskoj ulici, već preduzeće “Milenijum Tim” iz Beograda, posle kojih je u toj ulici ostavljen nered zbog neasfaltiranih iskopina.

Vodovod Vranje Vodovod Vranje

Prema rečima zamenika direktora „Vodovoda“ Srđana Dekića, „Milenijum Tim“ dobio je posao na tenderu za zamenu cementno-azbestnih cevi između ostalih i u toj ulici.

- Ovaj projekat se finansira iz kredita KFW Banke, a radove izvodi preduzeće „Milenijum Tim“ iz Beograda.

Oni su po ugovoru u obavezi da sve deonice dovedu u prvobitno stanje, odnosno da izvrše asfaltiranje.

Što se „Vodovoda“ tiče, mi kada izvodimo radove na gradskim ulicama, trudimo se da u što kraćem roku iste vratimo u stanje kakvo je bilo pre radova – kaže Dekić.

Kako saznajemo, ulice koje će u narednom periodu biti iskopane, a u kojima će biti menjane vodovodne cevi su Radoje Dakića, Kajmakčalanska, Ohridska, Zmaj Jove, Trajka Stošića, Sime Pogačarevića, Pariske Komune i naselja u Vranjskoj Banji Gušteri, Ogoš, Gramađe i Štipljani.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: