VODOVOD: Štednja ili nestašice vode!

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.07.2015 - 11:55

Nadležni u “Vodovodu” Vranje opomenuli su građane zbog „nenamenskog trošenja vode“ i pozvali ih da štede vodu u ovim vrelim danima.

I Prvonek mali za sve potrebe grada I Prvonek mali za sve potrebe grada

- Potrošnja je enormno povećana, što ukazuje na nenamensko korišćenje vode.

Pojedine aktivnosti kao što su navodnjavanje poljoprivrednih površina, zalivanje zelenih površina, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje automobila i vozila, predstavljaju nenamensku i neracionalnu potrošnju vode.

U ovom periodu, kada su danima izuzetno visoke dnevne temperature i kada je potreba za vodom znatno povećana, “Vodovod” nastoji da maksimalnim angažovanjem svih svojih proizvodnih kapaciteta obezbedi dovoljno vode za sve potrošače - kaže se u saopštenju ovog preduzeća.

Istovremeno se naglašava da se rezerve vode u Vranju svakodnevno smanjuju zbog čega može doći do višesatnog prekida u vodosnabdevanju prigradskih naselja.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: