VR-TURS: Bahatost ili nemarnost?

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.04.2015 - 10:03

Autobusi agencije „Vr-turs“ iz Vranja ugrožavaju bezbednost saobraćaja u ulici Esperanto u naselju Ledena stena, tvrde čitaoci portala OK radija.

parkirani autobusi VR-tursa - autor fotografije A.S. parkirani autobusi VR-tursa - autor fotografije A.S.

Na fotografiji koju je redakciji poslao čitalac A.S. se vidi parkiran autobus pomenute agencije na kolovozu sa leve strane, dok su drugi autobus i kombi parkirani na trotoaru sa desne strane Esperanto ulice.

- Ovako se parkiraju danima u ulaz u najveće naselje u gradu!

Sa gornje strane ulaska u naselje Ledena stena isparkiravaju se privatni autobusi i kombi kao što se vidi na slici tako da je nemoguća misija da se mimoiđu dva automobila i ne može da se vidi ko vam ide u susret.

Krajnje je narušena bezbednost ulaska i izlaska iz ulice Esperanoto – napisao je naš čitalac.

Vlasnik agencije „Vr-turs“ Nebojša Stojmenović kaže da je čitalac u potpunosti u pravu i da će autobus biti sklonjen sa puta. Kako je rekao, prihvata krivicu i dodaje da je samo stvar nemarnosti.

– Ja živim u prvoj zgradi, dakle na početku ulice. Sa svim komšijama sam u dobrim odnosima i sada sam zatečen, ali u svakom slučaju prihvatam sugestiju.

Da mi je bilo ko uputio prigovor, ja bih autobuse sklonio. Sa desne strane autobus i kombi su parkirani u nizu gde su i druga vozila ostavljena. Zbog gabarita verovatno može to da pravi optički problem.

Autobus sa leve strane ću da pomerim, jer sam to planirao i bez ovakve intervencije. Ćovek je u pravu, prihvatam sugestiju i reč je o mojoj blagoj nemarnosti – kaže Stojmenović.

On dodaje da na autobusima piše broj telefona agencije i da svako kome nešto smeta može da prijavi lično njemu.

– Ja sam veoma dugo u saobraćaju i zaosta mi ne dolikuju ovakve stvari. Taman posla da namerno želim da ugrožavam saobraćaj – kaže Stojmenović.

 

U međuvremenu, do objavljivanja teksta, vlasnik agencije Stojmenović se javio rekavši da je autobus već uklonio sa ulice.


autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: