Vranjanci NAJBOLJI na Sportskim igrama mladih!

Lokalne vesti - Četvrtak 21.07.2016 - 09:22

U Beogradu je u sredu održano prvo poluvreme nacionalnog finala Sportskih igara mladih, na kojem su učesnici iz Vranja postigli najbolje rezultate od svih takmičara i osvojili sedam medalja.

Vranjanci osvojili sedam medalja; Foto: Sportske igre mladih Vranjanci osvojili sedam medalja; Foto: Sportske igre mladih

Na terenima na Adi Ciganliji održane su finalne borbe u osam disciplina, koje su trajale punih devet sati.

Takmičila su se deca iz 32 grada Srbije koja su prethodnih meseci ostvarila najbolje rezultate na takmičenjima i turnirima.

Mladi Vranjanci su osvojili tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.

Sofija Stojanović je bila najbolja u takmičenju u šahu za devojčice, među dečacima je trijumfovao Petar Spasić, a Petar Filipović je osvojio zlato u stonom tenisu za dečake.

Srebrnu medalju je u stonom tenisu za devojčice osvojila Milica Petrović.

Bronzanim medaljama su se okitili Nevena Stojković u tenisu, ekipa Vranja u malom fudbalu i takmičari iz Vranjske Banje u igri “Između dve vatre”.

Radost zbog osvojenih medalja bila je propraćena čestitkama, aplauzima i zagrljajima, ali i ponekom suzom kod najmlađih koji nisu umeli da sakriju uzbuđenje.

U petak i subotu se nastavljaju takmičenja u još četiri discipline, čime će nacionalno finale Sportskih igara mladih biti završeno.

Prvoplasirane ekipe i pojedinci u svim disciplinama krajem avgusta putuju u Split, na završnicu ovogodišnjih Igara mladih.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: