Vranjanci spremni da dočekaju Šešelja

Lokalne vesti - Sreda 25.06.2014 - 10:56

Članovi i simpatizeri SRS u Vranju spremni su da dočekaju svog lidera iz tribunala u Hagu Vojislava Šešelja, ali sumnjaju da će on biti u tajnosti deportovan u Srbiju.

Iz Vranja se spremaju autobusi radikala za doček Šešelju Iz Vranja se spremaju autobusi radikala za doček Šešelju

Prema rečima člana Okružnog odbora radikala Stanimira Trajkovića Ciska, ove nedelje centrala stranke odlučiće da li će u Beogradu biti organizovan svečani doček Šešelja ili protest zbog, kako je kazao, narušavanja njegovih osnovnih ljudskih prava u Hagu.

– Poslednja informacija koju imamo je da Šešelj nije prihvatio uslove koje mu je Haški tribunal ponudio za privremen boravak u Srbiji.

Mislim da će na kraju u tajnosti biti deportovan, jer aktuelnoj vlasti i ne odgovara da se Šešelju organizuje svečani doček na aerodromu.

Ima dosta zainteresovanih građana, pa ukoliko bude dočeka iz Vranja će krenuti autobusi podrške Vojislavu Šešelju – kaže Cisko.

On dodaje da Srpska radikalna stranka u Vranju broji oko 2.000 članova, ali da su loše prošli na izborima zato što su ljudi „uplašeni“ i „obmanjeni“.

– Ukoliko ne bude dočeka, onda će biti protesta, tako da u svakom slučaju očekujemo da iz Vranja put Beograda krene više od 2.000 ljudi.

Vojislav Šešelj ima veliku podršku građana Vranja i cele Srbije – kaže Trajković.

Prema njegovim rečima, početkom naredne nedelje znaće se vreme i mesto okupljanja pristalica Srpske radikalne stranke, a povodom najava da bi Vojislav Šešelj mogao da bude pušten na privremenu slobodu do donošenja presude u Haškom tribunalu gde mu se sudi za ratne zločine.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: