Vranjanci u Ljubljani

Lokalne vesti - Sreda 09.04.2014 - 11:56

Okrugli sto na temu "Predstavljanje prednosti i uslova ulaganja u opštine i gradove Srbije" okupiće u Ljubljani privrednike, kako iz Vranja tako i cele Srbije.

Ljubljana Ljubljana

Na ovom skupu učestvovaće predstavnici Vinarije ,,Aleksić", Destilerije ,,Mitić" i firme ,,Petnik" d.o.o. kao i gradonačelnik Vranja Zoran Antić, članovi Gradskog veća Perica Janković i Nebojša Zupančić i Jasmina Petrović iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj .

Osim predstavljanja Vranja, članovi delegacije imaće i bilateralne razgovore sa tamošnjim privrednicima.

Cilj je ne samo prezentacija potencijala Vranja, već i mogućnost dolaska slovenačkih investitora, intenziviranje saradnje, a posebno podrška privrednicima koji su zainteresovani za izvoz u Sloveniju, posebno kada se radi o prehrambenim proizvodima.

Skup organizuju Srpsko-slovenački kluba iz Slovenije, Gospodarska zbornica Slovenije i Stalna konferencije gradova i opština, a članovi srpskih delegacija posetiće centar za daljinsko grejanje na biomasu i fabrike za proizvodnju peleta.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: