VRANJE: BAT renovira gradski BAZEN

Lokalne vesti - Utorak 16.05.2017 - 11:07

Kompanija „British American Tobacco“ (BAT) otpočela je realizaciju projekta renoviranja gradskog bazena u Vranju koji bi, kako je najavljeno, ovog leta trebalo da ponovo bude u funkciji, saopštio je menadžment ove kompanije.

BAT LOGO BAT LOGO

Partneri kompanije na projektu su grad Vranje, Uprava sportske hale i preduzeća „PONS Gradnja“ iz Novih Banovaca i „Pro-metan“ iz Niša, a završetak radova planiran je za kraj maja.

- Zahvaljujući novčanim sredstvima u vrednosti većoj od 10.000 evra, kompanija „British American Tobacco“ uradiće kompletnu rekonstrukciju bazena i okolnog prostora, a sve u skladu sa projektnim planom.

Poseban doprinos renoviranju prostora volonterskim radom daće i zaposleni u BAT-u.

Kao društveno odgovorna kompanija koja uspešno posluje u Srbiji, "British American Tobacco" nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici stvaranjem boljih uslova života za sve građane, obezbeđujući Vranjancima atraktivne letnje sadržaje
- stoji u saopštenju BAT-a.

Menadžment BAT-a podseća da je kompanija prisutna u Srbiji od 1996. godine a privatizacijom „Duvanske industrije Vranje“ 2003. godine je postala jedan od pionira stranih direktnih investicija i najveći britanski investitor u Srbiji.

- BAT je direktno investirao više od 200 miliona evra u Srbiji, dok je od 2003. godine u budžet Republike Srbije kroz poreze uplatio preko 1,6 milijarde evra - navodi se u saopštenju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: