VRANJE: Do sada NAJVEĆA IZLOŽBA pasa

Lokalne vesti - Subota 22.04.2017 - 09:58

Sve je spremno za ovogodišnju izložbu pasa CACIB 2017. u Vranju, koja se održava 1. maja u gradskom parku, najavljuju organizatori iz kinološkog društva “Švrća”.

Sa ranijih izložbi u Vranju FOTO OK Radio Sa ranijih izložbi u Vranju FOTO OK Radio

Na 8. po redu smotru potvrđen je dolazak izlagača iz Rusije, Litvanije, Ukrajine, Velike Britanije, Španije, Finske, Belgije, Francuske, Austrije, Italije, Poljske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Grčke kao i iz cele Srbije.

- Po prvi put će biti u okviru ove izložbe biti održana i specijalizovana izložba nemačkih boksera, koje će ocenjivati prof. dr Miloć Lučić, Marko Lepasar iz Estonije, Georgi Hristozov iz Bugarske, Sašo Pešev iz Makedonije, Polina Simić, Tijana Konrad i Nikola Konrad iz Srbije.

Kuriozitet je što je dve trećine učesnika iz inostranstva, a zanimljivo je da imamo i grupu koja dolazi iz Vladivostoka koji je od Vranja udaljen 11.000 kilometara
- kažu u “Švrći”.

Pokrovitelj izložbe je grad Vranje, generalni sponzor nagradnog fonda Royal Canin, a  sponzor fabrika lekova KRKA iz Slovenije.

Rok za prijavu je do 25 aprila, a prijavljivanje i dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.kdsvrca.org ili u pet shopu "Moj Ljubimac".

Izložba će biti svečano otvorena u 9:45.

Kinološko društvo se priključuje akciji prikupljanja pomoći za lečenje Miljane Ristić Stanković iz Vranja,koja se bori sa dijagnozom akutna mijeloblastna leukemija.

Na dan izložbe u gradskom parku će se prikupljati novčana pomoć, koja će biti uplaćena na namenski račun.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: