VRANJE DOČEKALO: Dolazi ministar za vanredno

Lokalne vesti - Nedelja 25.01.2015 - 10:42

Ministar za vanredne situacije Velimir Ilić posetiće u nedelju Vranje i okolinu. Kako se saznaje, Ilić će posetiti poplavljena područja u Pčinjskom okrugu.

ministar Velja Ilic u nedelju u Vranju ministar Velja Ilic u nedelju u Vranju

Rukovodstvo grada će ministra za vanredne situacije dočekati na raskrsnici Prevalac - Korbevac, odakle će svi zajedno krenuti u obilazak ugroženih područja.

Sve to trebalo bi da bude završeno do 17. 30 h za kada je zakazana sednica gradskog Štaba za vanredne situacije u sali Načelstva Pčinjskog okruga.

Podsetimo da se stanje na poplavljenim područjima na teritoriji Vranja lagano normalizuje posle smirivanja bujičnih vodotokova, mada Južna Morava i dalje raste.

Meteorolozi za naredna dva dana najavljuju padavine, što može prouzrokovati ponovno izlivanje reka u Pčinjskom okrugu.

Najugroženija područja su na teritorijama Vladičinog Hana, Surdulice i Trgovišta.

Pojedina sela odsečena su od sveta, jer je put odnela bujica, a ima problema i sa električnom energijom. Kritično je, kako se saznaje i na brani Prvonek gde je vodostaj u porastu.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: