Vranje finansira 15 ekoloških projekata

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.11.2014 - 14:42

U Maloj sali Skupštine Vranja u ponedeljak su potpiisani ugovori za projekte iz ekologije za 2014. godinu.

Vranje odvaja milion dinara za ekologiju Vranje odvaja milion dinara za ekologiju

Na konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije stiglo je 27 prijava, a komisija je odabrala 15.

Za tu namenu iz budžeta grada biće izdvojeno milion dinara, a rok za realizaciju je 31.decembar ove godine.

Čestitajući predstavnicima udruženja kojima su projekti odobreni gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da će naredne godine više sredstava biti izdvojeno za implementaciju projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, kao i da će svi konkursi biti raspisani u prvom tromesečju godine.

Priustnima se obratio i član Gradskog veća Nemanja Nuhijević ističući da je lokalna samouprava prepoznala značaj civilnog sektora, sa kojim treba da ima partnerski odnos, a krajnji cilj je podizanje svesti građana o značaju očuvanje životne sredine.

I on je najavio za narednu godinu veća sredstva za realizaciju projekata, napomenuvši da su ove godine iz Fonda za zaštitu životne sredinu nabavljeni novi kontejneri i kamion autosmećar.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: