VRANJE: Formira se Savez za jaku Srbiju

Lokalne vesti - Četvrtak 09.02.2017 - 10:14

Vranje je u utorak bilo domaćin sastanka na kome je dogovoreno formiranje nove političke grupacije, Saveza za jaku Srbiju, saznaje OK Radio.

Logo nove organizacije FOTO OK Radio Logo nove organizacije FOTO OK Radio

Sastanku je prisustvovalo 15 eminentnih političkih vođa iz centralne Srbije, a jedina tema je bila izborni nastup na lokalu i republici, ali na taj način da se zaobiđu partije, a da se nastupi u snažnom građanskom bloku.

Na sastanku su bili lideri iz nekoliko stranaka, ali i grupa građana, iz Kragujevca, Batočine, Mladenovca, beogradske opštine Palilula, Vranja...

Sastanku su iz Vranja prisustvovali pre svega ljudi iz SDS-a, predvođeni Igorom Andonovim, ali i predstavnici još nekoliko grupa građana.

- Sastanka je bilo, ali za sada ne mogu više da govorim o njemu.

Ideja je svakako dobra, mi smo bili dobri domaćini, ali, videćemo kako će se sve razvijati u budućnosti
- kaže Andonov.


Prema saznanjima OK Radija, čitavu priču pokrenuli su Kragujevac i Vranje, a u srcu Šumadije čak su i iznajmljene prostorije za novu organizaciju.

Savez za jaku Srbiju inače se zalaže za decentralizaciju Srbije i smanjenje uticaja Beogada na zbivanja u zemlji.

Prema dogovoru, svaka članica je slobodna da po svom nahođenju radi u lokalu, dok bi se za republičke izbore dogovarao zajednički nastup.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: