Vranje i finansiranje medija

Lokalne vesti - Subota 21.03.2015 - 09:20

Predsednik NUNS-a Vukašin Obradović u Vranju je sa čelnicima lokalne vlasti održao sastanak na temu projektnog finansiranja lokalnih medija.

Nov način finansiranja medija - sastanak u Vranju Nov način finansiranja medija - sastanak u Vranju

Sastanku su prisostvovali i zamenik gradonačelnika Dragoljub Stevanović i većnica Nela Dimitrijević, a njegova tema je bila javni značaj medija i novi način  njihovog finansiranja.

Kako se čulo na sastanku, u ovoj godini će novi sistem u finansiranju lokalnih medija, zasnovan na načelima javnog interesa, biti započet u okviru pilot-projekta u Vranju, Čačku i Nišu, nakon javnih rasprava sa zainteresovanim stranama, a ceo proces će nadzirati tročlana komisija.  

Tokom prošle godine, u samo 40-tak opština i gradova u Srbiji, sproveden je konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja, među kojima je i Grad Vranje.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: