VRANJE: I SNS i SPS podržali VUČIĆA

Lokalne vesti - Petak 17.02.2017 - 09:19

Krajem vikenda gradski odbori i SNS-a i SPS-a, inače u Vranju ljuti protivnici, podržali su kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Odbor SNS-a daje podršku Vučiću FOTO FB Odbor SNS-a daje podršku Vučiću FOTO FB

Najpre je u četvrtak održana sednica Predsedništva SPS-a, na kojoj je jednoglasno podržana kandidatura Vučića za predsednika, što znači da su za nju glasali i Novica Tončev, šef surduličkih socijallista, i Zoran Antić, prvi čovek vranjskog SPS-a.

 

Antić je poznat kao veliki protivnik SNS-a u Vranju, zahvaljujući pre svega svojim javnim istupima, ali se ovoga puta priklonio Vučiću.

 

- Ja sam glasao za Vranje i Dačića - kaže Antić.

 

Čim se voda u SNS-u uzburkala, odmah je održana i sednica GrO SNS-a, na kojoj se ovaj odbor očigledno izjasnio o situaciji nastaloj posle najava kandidatura i predsednika Nikolića i premijera Vučića.

 

U Vranju je održan sastanak kome je prisustvovao i koordinator SNS-a za jug Srbije i državni sekretar Dragan Stevanović Boske

 

Sa skupa je poslata jednoglasna podrška kandidaturi Aleksandra Vučića.

 

Za sada, niko se u Vranju nje oglasio podrškom nekom drugom kandidatu, pa ni predsedniku Nikoliću.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: